لايف استايل لايف استايل .

لايف استايل

5 عاملي كه بايد براي هزينه بريس هاي ارتودنسي در نظر گرفت

فاكتور هاي زيادي وجود دارد كه بر ميزان پرداخت شما براي بريس ها تأثير مي گذارد، از جمله ارائه دهنده دندانپزشكي، موقعيت مكاني و شرايط اوليه دندان هاي شما. هزينه هاي ديگري نيز در رابطه با تهيه بريس وجود دارد كه مي تواند در كاهش هزينه ارتودنسي يا افزايش آن تاثير داشته باشد. در اين جا فاكتور هايي وجود دارد كه بايد براي درك بهتر هزينه تهيه بريس در نظر بگيريد.

1.   نوع بريس ها

نوع بريس ها ارتباط زيادي با هزينه آن خواهد داشت. بريس هاي فلزي سنتي ممكن است مقرون به صرفه ترين گزينه باشند، در حالي كه بريس هاي مخصوص مانند بريس هاي ديمون ممكن است هزينه بيشتري داشته باشند. برخي از بيماران در هنگام ملاقات اوليه خود در مورد Invisalign® سوال مي كنند و در مي يابند كه هزينه درمان بيش از آن است كه فكر مي كردند. براي بسياري از خانواده ها، هزينه مي تواند قسمت عمده اي از تصميم گيري براي تهيه بريس ها باشد.

2.   ويزيت هاي مستمر

مهم نيست كه از چه نوع بريس هايي استفاده كنيد، بايد قرار ملاقات هاي پيگيري مداوم با متخصص ارتودنسي خود را انجام دهيد. اين ممكن است بسته به پيشرفت و نياز شما در هر 2 تا 8 هفته انجام شود.

3.   طول درمان

بسته به مورد خاص شما، بريس ها از 12 تا 24 ماه استفاده مي شوند. بعضي اوقات ممكن است لازم باشد كه تا 3 سال از بريس استفاده كنيد تا دندان ها كاملاً مرتب قرار بگيريد. بيشتر اوقات، هرچه از بريس بيشتر استفاده كنيد، روند آن گران تر است. در صورت نياز به درمان طولاني تر، به چك آپ، لوازم و تنظيمات بيشتري نياز خواهيد داشت.

4.   پوشش بيمه دندانپزشكي

برخي از برنامه هاي بيمه دندانپزشكي درمان هاي ارتودنسي را پوشش مي دهند. اگر اين طرح شامل درمان هاي ارتودنسي باشد، اين امكان وجود دارد كه برنامه بخشي از هزينه را پرداخت كند. با اين حال، ممكن است كه هزينه بريس ها از حداكثر سالانه بيشتر باشد. مطب ارتودنسي به شما كمك مي كند تا با بيمه خود تأييد كنيد.

5.   نگهدارنده ها

پس از برداشتن بريس ها به يك نگهدارنده نياز خواهيد داشت. هزينه نگهدارنده اغلب جدا از هزينه بريس ها است. گر چه خريد نگهدارنده بيش از پرداخت هزينه بريس ها بسيار ارزان تر است، اما هزينه به همراه دارد.

بريس ها سرمايه گذاري در راستاي هم ترازي دندان ها، ظاهر كلي و سلامتي شما هستند. اگر به خوبي مراقبت شود، دندان هاي شما مي توانند براي هميشه در يك رديف قرار بگيرند. هزينه بريس ها را بايد يك سرمايه گذاري جدي دانست كه ارزش انجام آن را دارد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ساعت: ۰۲:۰۲:۵۶ توسط:نت وير موضوع: اسپانسر نظرات (0)

درمان دندان درد در بارداري چيست؟

اگر زماني كه باردار هستيد (هر هر ماه از حاملگي خود) دندان دردي تجربه مي كنيد كه به اين سادگي ها تسكين پيدا نمي كند و ادامه دار است بهتر است كه به يك مركز دندانپزشكي بارداري مراجعه كنيد.

طي يك جلسه ويزيت دندانپزشك علت دندان درد در بارداري شما را تشخيص مي دهد. اگر با معياينه فيزيكي و مشاهده، دندانپزشك متوجه نشد علت مشكل چيست احتمالا از اشعه ايكس در شرايط محافظت شده براي تصوير برداري از دندان هاي شما استفاده خواهد شد.

ممكن است علت دندان درد پوسيدگي دندان يا عفونت دندان باشد. اگر چنين باشد و اوضاع هنوز پيشچيده نشده باشد ممكن است دندانپزشك براي پر كردن دندان يا عصب كشي دندان ممكن است به شما پيشنهاد مراجعه در سه ماهه  دوم بارداري را دهد.

جرمگيري دندان: هم پيشگيري و  هم درمان

جرمگيري دندان يك روش بيخطر در طول دوران بارداري هم براي پيشگيري از دندان درد در بارداري است و هم درمان. شما با اين روش مي توانيد پلاك ها و جرم دندان خود را برداريد بدون اينكه به شما يا جنين شما آسيب وارد شود.  تميز كردن دندان ها با اين روش مي تواند التهاب لثه بارداري را نيز درمان كند.

لازم به ذكتر است كه به دليل خطر ابتلا به التهاب لثه در دوران بارداري ، دندانپزشك شما حتي ممكن است در دوران بارداري جرمگيري مكرر دندان را توصيه كند.

برداشتن پلاك همچنين مي تواند ناراحتي ناشي از تومورهاي بارداري (رشد غير سرطاني روي لثه) را كاهش دهد. فقط بدانيد كه تومور ممكن است تا بعد از زايمان برطرف نشود، و اين طبيعي است.

در صورت لزوم درمان هاي جدي تر انجام مي شود

گاهي اوقات به سبب تغييرات هورموني ضايعاتي روي لثه اياد مي شود كه با نام تومور حاملگي شناخته مي شود. اين تومورها ممكن است با برخورد غذا به آن ها تحريك شده و درد ايجاد كنند. در اين صورت ، دندانپزشك شما ممكن است به فكر برداشتن آن ها باشد، اما بايد تا سه ماهه دوم يا سوم منتظر بمانيد. اين روش شامل بي حسي موضعي است تا ناحيه اطراف لثه شما بي حس شود.

اگر در دوران بارداري دچار بيماري پريودنتال (التهاب و عفونت شديد لثه) شويد و دندانپزشك نتواند دندان لق شده شما را نجات دهد، كشيدن در سه ماهه دوم مي تواند دندان درد در بارداري و حساسيت را متوقف كند. شما سپس مي‌توانيد با دندانپزشك خود در مورد گزينه‌هاي جايگزيني دندان مانند ايمپلنت دندان يا بريج ثابت صحبت كنيد. انجام  هر دو بعد از سه ماهه دوم ايمن است. البته هزينه دندان مصنوعي يا همان بريج از هزينه ايمپلنت كمتر است.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ساعت: ۰۷:۵۹:۳۴ توسط:نت وير موضوع: سلامت دهان و دندان نظرات (0)

علت حساسيت دندان كودكان چيست؟

حساسيت دندان وقتي رخ مي دهد كه عاج يا دنتين (كه يك بافت متخلخل كه در زير ميناي دندان است) در معرض ديد قرار بگيرد. عاج داراي كانالهاي ميكروسكوپي به نام توبول است. اين توبول ها مسيرهاي حساس به درد و پر از مايع هستند.

علل حساسيت دندان كودكان

دلايل مختلفي براي حساس شدن دندان در كودكان وجود دارد كه متخصصان دندانپزشكي كودكان ما در ادامه به توضيح آن ها پرداخته اند:

درآمدن يا جوانه زدن دندان هاي دائمي

وقتي كودك شما شروع به از دست دادن دندانهاي شيري و جوانه زدن دندان هاي دائمي مي كند، ممكن است كودك درجاتي از حساسيت دندان را تجربه كنند.

وارد شدن آسيب به دندان

زماني كه يك دندان خرد ميشود يا ترك برميدارد ميناي آن دندان آسيب ميبيند و عاج زيرين و حساس آن بيرون مي افتد. اين موضوع باعث حساس شدن دندان كوكان ميشود. 

روشهاي نادرست مسواك زدن

مسواك زدن بيش از حد يا وارد كردن فشار بيش از حد به دندان ها حين مسواك زدن اغلب منجر به تحليل ميناي دندان و فرسايش لثه مي شود، كه مي تواند دندان هاي كودك شما را نسبت به گرما و سرما حساس تر كند و شما را تا مدت ها با حساسيت دندان كودكان درگير كند.

پوسيدگي دندان و سوراخ شدن آن

پوسيدگي دندان و حفرات يا سوراخ هاي دندان مي توانند باعث حساسيت دندان كودكان و ناراحتي دندان شوند كه به درمان سريع نياز دارد تا از پيشرفت اين بيماري جلوگيري شود. ترميم يا كشيدن دندان يكي معمول ترين روش هاي درمان پوسيدگي دندان است.

درمان حساسيت دندان كودكان

چه در حوزه دندانپزشكي بارداري و چه در حوزه دندانپزشكي كودكان ما چندين شيوه درمان حساسيت دندان داريم. در ادامه با برخي از اين روش ها آشنا خواهيد شد.

استفاده خميردندان دندانهاي ضدحساسيت

قبل از اينكه به كودك زير 12 سال اجازه دهيد از خميردندان ضد حساسيت جهت مسواك زدن استفاده كند حتما از دندانپزشك كودكان خود مشورت بگيريد.

انجام درمان هاي ترميمي

هرگونه آسيب به دندانهاي كودك شما، از جمله ترك برداشتن، لب پر شدن يا ايجاد حفره ها ، ممكن است نياز به درمان هاي ترميمي دندانپزشكي از جمله پر كردن دندان يا تاج باشد. اگر كودك شما با مواد پر كننده نقره اي  حساسيت دارد ميتوانيد از روش هايي مانند كامپوزيت دندان براي ترميم دندانش استفاده كنيد. (براي بزرگسالان معمولا جهت درمان حساسيت دندان از روكش هاي دندانپزشكي مانند ونير كامپوزيت، لمينت دندان و ساير ونيرها استفاده ميشود)


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ مرداد ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۴۰:۵۹ توسط:نت وير موضوع: سلامت دهان و دندان نظرات (0)

بيماري لثه چيست و چه علائمي دارد؟

بيماري لثه نوعي عفونت و التهاب بافت‌هاي اطراف دندان بوده كه در اثر عدم رعايت بهداشت و تجمع پلاك‌هاي ميكروبي بر روي دندان‌ها و لثه‌ها ايجاد مي‌شود. احتمال ابتلا به بيماري لثه در هر سني وجود دارد، اما ابتلا به اين بيماري در بين افراد بزرگسال بيشتر است. بيماري‌هاي زيادي وجود دارد كه مربوط به لثه است و اگر اين بيماري در مراحل اوليه آن تشخيص داده شود، آن را مي‌توان با مراجعه به دندان پزشك درمان كرد. همچنين داشتن اطلاعات كافي از انواع بيماري‌هاي لثه و راه‌هاي درمان آنها مي‌تواند از بروز بسياري از مشكلات مربوط به دهان و دندان پيشگيري كند. در اين مطلب به چند مورد از مهم‌ترين بيماري‌هاي لثه اشاره كرده‌ايم:

پريودنتال

به دليل عفونت لثه و استخوان‌هاي اطراف دندان التهاباتي به وجود مي‌آيد كه به اين دسته از بيماري‌هاي لثه، پريودنتال گفته مي‌شود. با خونريزي و متورم شدن لثه كه از علائم اوليه اين بيماري هستند با مراجعه به موقع به دندانپزشكي از گسترش بيماري و از بين رفتن دندان و لثه خود جلوگيري كنيد.

سياه شدن لثه

لثه بافتي محكم و با استحكام است كه در اطراف دندان قرار داشته و نگهداري دندان‌ها در جاي خود وظيفه اين بافت است. رنگ لثه در افراد مختلف با توجه به نژاد و گوناگوني رنگدانه‌هاي پوست آنها متفاوت است. گاهي به دلايل مختلف از جمله سيگار كشيدن، عدم رعايت بهداشت دهان و دندان و همچنين مصرف برخي داروها باعث سياه شدن لثه و يا تغييرات ديگري روي لثه مي‌شود. گاهي در اثر بيماري‌هاي لثه رنگي اين بافت از قرمز يا صورتي به رنگ سياه و تيره تبديل مي‌شود. 

سفيد شدن لثه

رنگ طبيعي لثه در صورتي كه از سلامت كامل برخوردار باشيد به رنگ صورتي و كاملا پايدار است. اما گاهي در اثر عدم رعايت بهداشت دهان و دندان اين رنگ صورتي تغيير يافته و به رنگ سفيد و يا متورم مي‌شود. بنابراين با مشاهده هر گونه تغيير رنگ و يا التهاب و زخم در لثه خود سريعا به دندانپزشك مراجعه كرده و روند درمان را آغاز كنيد.

عقب رفتگي لثه

در بعضي موارد لثه ممكن است به تدريج عقب رفته و از بين بروند و اين باعث قرار گرفتن ريشه دندان در معرض نور شود. قرار گرفتن ريشه دندان در معرض نور يكي از عوامل ايجاد پوسيدگي و عفونت دندان است. پوسيدگي و عفونت هم از جمله عوامل از بين برنده دندان‌ها هستند. پس بهتر است هرچه سريع تر به درمان عفونت دندان بپردازيم. البته ناگفته نماند كه عقب رفتگي لثه با افزايش سن رابطه مستقيم دارد.

اطلاعات بيشتر در مجله سلامتي بيمارستان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ مرداد ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۳۷:۴۳ توسط:نت وير موضوع: سلامت دهان و دندان نظرات (0)