لایف استایل لایف استایل .

لایف استایل

بهترین دهانشویه برای بیماری ورم لثه

هنگامی که شما به دنبال جلوگیری از بیماری ورم لثه یا بیماری لثه هستید، مهم است که هر روز دهانشویه را در برنامه مراقبت از دهان خود قرار دهید. با ما همراه باشید تا با ذکر چند نکته در خصوص خرید بهترین دهانشویه دندان به  شما کمک کنیم خرید خوبی داشته باشید.

کدام دهانشویه برای شما بهترین است؟
یکی از کارهایی که افراد مبتلا باید انجام دهند تسکین و کاهش ورم لثه است که به  روش های مختلفی انجام داده میشود. هر روشی که بتواند ورم و التهاب بافت را کاهش دهد یا بخواباند میتواند به کاهش تورم بافت لثه نیز کمک کند. یکی از این روش ها  استفاده از دهانشویه ها است. دهانشویه ها میتوانند تحریک لثه را کاهش داده و به درمان بیماری آن کمک کند. بهترین دهانشویه آن است که حاوی فلوراید باشد و میزان تحریک ساختارهای دهان توسط آن ناچیز و حداقلی باشد.

حین انتخاب دهانشویه که میزان ورم لثه را کاهش میده به دو عامل اصلی زیر توجه کنید:

1.     میزان الکل موجود در دهانشویه
الکل یک جزء اصلی در بسیاری از دهان شویه ها است، که برخی از آنها باعث ایجاد احساس سوزش در دهان می شوند. در حالی که دهانشویه های مبتنی بر الکل کمک می کنند تا اثرات باکتری های را از بین ببرند، اما این احساس سوزش باعث می شود دهانشویه های حاوی  درصد بالای الکل را یک دهانشویه خوب در نظر نگیریم. سعی کنید میزان شوینده های موجود در مایع شستشوی انتخابی شما متعادل باشد. 

2.     دهانشویه برای لثه های حساس
برخی از مواد تشکیل دهنده دهانشویه ها برای افرادی که لثه های حساس دارند تحریک کننده هستند. اگر دندان حساس دارید، دهانشویه بدون الکل را در نظر بگیرید. این می تواند به شما در جلوگیری از احساس سوزش کمک کند و در عین حال مزایای دهانشویه را نیز ارائه می دهد.

بهترین روش درمان بیماری لثه چیست؟
این بیماری را هرچه زودتر درمان کنیم بهتر است زیرا  میتواند باعث عفونت لثه، استخوان فک و حتی مشکلات قلبی شود. درمان اولیه شامل پیشگیری است، درمان  ثانویه شامل جرم گیری دندان و درمان نهایی شامل انواع جراحی های لثه است. گاهی اوقات در کنار این روش های برای بهبود طرح لبخند اقدامات زیر نیز در نظر گرفته میشود:

·        بلیچینگ دندان

·        ونیر دندان 

·        لمینت دندان 

·        ونیر کامپوزیت 

·        کامپوزیت دندان و ...

نکته: چنانچه نبود دندان یا از دست رفتن تعدادی از دندان ها باعث ایجاد بیماری لثه شده باشد در کنار روش های درمان از جایگزین  های دندان مانند ایمپلنت دندان نیز استفاده میشود.


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۴:۰۶:۴۰ توسط:نت ویر موضوع: اسپانسر نظرات (0)